Αγαπητέ πελάτη, έκανες μια άτυχη επιλογή; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα;

Στο Payanna Cosmetics είμαστε δίπλα σου, ακόμα και μετά την επιλογή των καλλυντικών ή των αρωμάτων που έχεις αγοράσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία αλλάξατε γνώμη για την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος, ως πελάτης διατηρείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση, με επιστροφή του προϊόντος και αντίστοιχη επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε, σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, εφόσον δηλώσετε τούτο εγγράφως μέσω της «Φόρμας επικοινωνίας» ή με αποστολή e-mail στο info@payanna.gr, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών, ιδίως για τις συμβάσεις από απόσταση και συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος.

Για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας. Οφείλετε να αποστείλετε τα προϊόντα στη έδρα μας στη διεύθυνση: Αμφιπὀλεως 10, 54454, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της δήλωσης υπαναχώρησης.

Τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων δεν καλύπτονται από την Εταιρία και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Η Εταιρία επιστρέφει εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής της δήλωσης υπαναχώρησης οποιοδήποτε ποσό έλαβε από τον καταναλωτή που υπαναχωρεί, το οποίο θα πιστωθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο καταναλωτής, στον οποίον πρέπει να είναι (συν)δικαιούχος. Στο ποσό που θα επιστραφεί δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής του προϊόντος.

Το προϊόν που επιλέγετε να επιστρέψετε θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής, δηλαδή την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο- δελτίο αποστολής.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική συσκευασία του. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές, μόνον εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχει αφαιρεθεί η προστατευτική ζελατίνα ή/και η ταινία ασφαλείας ή να έχει παραβιασθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία τους.

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 102 του νόμου 4512/2018 και σε κάθε άλλη περίπτωση που ορίζει το ισχύον νομοθετικό καθεστώς. Ενδεικτικά, δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης σε προϊόντα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας (π.χ. σκουλαρίκια) ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας (π.χ. όπως lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών, συσκευή καθαρισμού προσώπου και γενικότερα είδη που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα).

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών, ως αποτέλεσμα διαχείρισής τους, άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας τους. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση, σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα προϊόντα από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας αυτών.

–  Μπορείτε να επιλέξετε την επιστροφή του προϊόντος που παραγγείλατε και την αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Σε αυτήν την περίπτωση, η χρέωση αποστολής είναι 6€, καθώς χρεώνονται 3€ για την αποστολή του νέου δέματος και επιπλέον 3€ για την παραλαβή και επιστροφή του προϊόντος στην έδρα μας.

Η αντικατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων με τα νέα προϊόντα που επιλέγετε θα γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα, εκτός εάν σας ενημερώσουμε για έλλειψη αποθέματος των τελευταίων. Στην τελευταία περίπτωση, η χρηματική αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος θα πιστωθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης, στον οποίον πρέπει να είναι (συν)δικαιούχος.

Αντικατάσταση προϊόντος, που διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό, γίνεται με έξοδα του Payanna Cosmetics.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για τη διαδικασία αντικατάστασης και αποστολής του νέου προϊόντος, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο στο 231 550 7050 ή με αποστολή e-mail στη διεύθυνση info@payanna.gr ή με μήνυμα στο λογαριασμό payanna cosmetics στο Instagram ή στο Facebook.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία έχετε !